(013) 741-879

Smederevska 72, KOVIN 26220
office@contrateg.rs

O NAMA

      Preduzeće Contra Teg d.o.o. osnovano je u decembru 2013-te godine sa sedištem u Kovinu. Odluka oko osnivanja preduzeća na ovoj lokaciji doneta je u želji da se našim potencijalnim klijentima ponudi, pre svega, brz odziv na servisnu intervenciju, niža cena transportnih troškova, ali i ukupno smanjenje troškova održavanja mašina i opreme.
      Osnovne delatnosti kojima se preduzeće bavi su popravke, servisiranja, iznajmljivanje i prodaja svih vrsta polovnih Yale viljuskara, kao i popravke i servisiranja Loading Systems pretovarne opreme (hidraulične pregibne platforme - rampe, industrijska segmentna vrata, podizni stolovi itd...).
      U skladu sa jasno definisanom poslovnom politikom osnivača, prva godina poslovanja preduzeća Contra Teg d.o.o. rezervisana je za predstavljanje preduzeća i njegovo pozicioniranje na tržištu, promovisanje ideja, standarda i normi preduzeća sa posebnim akcentom na odnos prema poslu, mašini i klijentu. Svesni da se do pozicije na tržištu može doći samo ozbiljnim i predanim radom, posebnu pažnju posvećujemo selekciji dobavljača, zaposlenih i klijenata...
      U objektu na adresi preduzeća nalaze se servis viljuškara, magacin rezervnih delova, kancelarija, prodajni prostor, kao i opremljena servisna vozila za terenske popravke mašina i opreme.